Klaudia Devčić Majerić

diplomirana socijalna radnica

Voditeljica Centra za mladež Zaprešić
centar.za.mladez.zapresic@zg.t-com.hr

„Klaudia je diplomirana socijalna radnica, NLP praktičar i budući spec. psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu. Unatoč dugogodišnjem radnom iskustvu još uvijek zrači zaraznim entuzijazmom koji prenosi na ostale. Posao joj je visoko na ljestvici prioriteta, voli raditi i to joj predstavlja zadovoljstvo. Osim dvoje „ljudske“ djece svojom je majčinskom ljubavlju hranila i omogućila rast i ovog centra. Čvrstom rukom i toplim zagrljajem poticala je razvoj udruge od njezinih malih nogu pa do današnje adolescencije. Hrabra, odvažna, razumna, osjećajna i hladne glave u isto vrijeme, sposobna vidjeti, čuti i doživjeti! Uvijek će pružiti ruku prijateljstva i podršku te se potruditi učiniti sve što može za zadovoljstvo članova tima. Klaudia je kora drveta zvanog Centar jer dotiče sve dijelove, pokriva nas i štiti!“

ŽIVOTOPIS

Kristina Kulaš Ešegović

profesor psihologije

Programska voditeljica za djecu i obitelj
kristina@czmz.hr

„Kulaš Ešegović Kristina, prof. psihologije i zaposlenica Centra za mladež Zaprešić. Brine o djeci i obiteljima zaprešićkog kraja da njihovo djetinjstvo i odrastanje bude bezbrižno uz što više sjaja i igara. Za koordinatoru programa i organizaciju putovanja osoba je prava, a razgovorom i savjetovanjem svakoga u Centru očarava.”

ŽIVOTOPIS

Vendi Keserica

apsolventica socijalnog rada

Voditeljica odnosa s javnošću i provoditeljica projektnih aktivnosti
vendi@czmz.hr

„Otvorena, komunikativna, vesela, kreativna, odlična radnica… Sve je to i puno više je naša Vendi Keserica. Koordinatorica i izvoditeljica različitih projektnih aktivnosti usmjerenih rastu i razviju zaprešićke djece, mladih i odraslih u Centru je zaposlena od jeseni 2014. godine. Svakodnevno pomaže korisnicima da jačaju svoje samopouzdanje, samopoštovanje, da razvijaju nove kompetencije i unaprijede svoje znanja. Osim svega toga, Vendi je i osoba zadužena za odnose s javnošću osoba koja obavlja dio poslova vezanih za promociju i PR udruge. Vrlo često ju možete gledati i slušati u našim lokalnim medijima. Vendi svojom pozitivnom energijom i entuzijazmom daje nadu da naša lokalna zajednica može bolje – sa školskim volonterima, Vijećima učenika, srednjoškolcima organizira različita događanja za najpotrebitije u zajednice, a jedan od velikih uspjeha je i realizacija volonterske akcije za azil Šapicu. Vendi je i gorljiva borkinja za ženska i ljudska prava. Osim radnom kolektivu, draga je suradnica i svim roditeljima, školskom osoblju, predstavnicima lokalnih udruga i institucija. Centar bez Vendi ne bi bio isto mjesto“.

ŽIVOTOPIS

Anđelka Pelinović

Prof. kineziologije i kineziterapije

„Anđelka Pelinović je profesorica kineziologije i kinezioterapeutkinja koja svoja znanja i vještine koristi kako bi poboljšala kvalitetu života onih kojima društvo često okreće leđa. Anđelka svojim vedrim duhom uljepšava ponekad sivu svakodnevicu ljudi s kojima radi. Ona vjeruje u cjeloživotno učenje i često sudjeluje na edukacijama kako bi dodatno proširila znanja i vještine. Anđelka često koristi humor u vlastitom radu tako da uz profesionalan pristup često ostvaruje i tople, ljudske odnose. Ima sluha za sve, što naši korisnici lako prepoznaju i to je jedan od mnogih razloga zašto vole raditi s našom Anđom. Svaki slobodan trenutak koristi za putovanja diljem svijeta koja koristi kao priliku za učenje i rad na sebi, tako da se nakon svakog putovanja vraća s novim entuzijazmom s kojim hrabro korača kroz svijet! To sve a i još mnogo toga je naša Anđa“.

ŽIVOTOPIS

Sara Žiljak

stručna specijalistica projektnog menadžmenta

Administrativno financijska djelatnica
sara.ziljakczmz@gmail.com

„ Sara voli svoj rodni Zaprešić i sve što vole mladi. Radi u centru od 8. mjeseca 2013. godine i naša je buduća voditeljica financija. Sara je draga, simpatična, marljiva i odgovorna. Virtuozno premosti sve što treba. Ima dobre organizacijske sposobnosti, puna je energije i motivirana za rad i učenje.“

ŽIVOTOPIS